Drop us a line

  • Contact+32 (0)2 5133368
  • Winston Churchilllaan 248 1180 Uccle

WELKOM BIJ AXEASY

Uw partner in outsourcing solutions!

Wat is Axeasy?

  • Axeasy biedt een aantal diensten aan die onze klanten een vlotte toegang (Easy Access) tot de Belgische arbeidsmarkt verzekeren.
  • Axeasy is gespecialiseerd in het afhandelen van nagenoeg alle administratieve aspecten van het werken met nationaal en internationaal personeel in België.
  • Axeasy is voor iedereen die actief is of actief wil worden op de Belgische arbeidsmarkt als werknemer, als zelfstandige, als werkgever of als rekruteringsagentschap.
  • Axeasy's dienstverlening is gebaseerd op een persoonlijke, vertrouwelijke en neutrale aanpak, waarbij de belangen van alle betrokken partijen zo goed mogelijk en op een correcte wijze gediend worden.
  • Axeasy biedt haar diensten aan in verschillende formaten, aangepast aan de behoeften en het specifieke profiel van de klant.
brussel-axeasy

Wie is Axeasy

Marieke Hoekstra

Marieke Hoekstra - Managing Director

marieke.hoekstra@axeasy.be

U bent een consultant die in België wil komen werken?

Aan consultanten (freelancers of bedienden; Europeanen of niet-Europeanen) biedt Axeasy Easy Acces tot de Belgische arbeidsmarkt: wij helpen u op neutrale en onafhankelijke wijze met het afhandelen van alle administratieve formaliteiten i.v.m. het wonen en werken in België. Meer info

U bent HR-verantwoordelijke van een bedrijf?

Aan in België gevestigde bedrijven bieden wij Easy Access tot Europese en niet-Europese consultanten: met onze hulp wordt het veel gemakkelijker om buitenlandse consultanten aan te werven, doordat wij de talrijke ingewikkelde en tijdrovende procedures efficiënt en snel afhandelen. Meer info

U bent verantwoordelijke in een rekruteringsagentschap?

Aan Belgische en niet-Belgische rekruteringsagentschappen bieden wij allerlei mogelijkheden om hun activiteiten op de Belgische arbeidsmarkt een stuk makkelijker te laten verlopen en verder uit te breiden, dankzij onze know-how over de formaliteiten i.v.m. internationaal personeel in België. Meer info